درحال دریافت رتبه (علمی پژوهشی)
دکتر سیدحسن وحدتی شبیری
دکتر محمدعلی مهدوی راد
امیرحسین فرامرزی
محمدامین انسان
05132218990 داخلی 353
مشهد مقدس-حرم مطهر- دانشگاه علوم اسلامی رضوی
1. مقالات دانشجویان کارشناسی و ارشد بدون همراهی استاد راهنما پذیرش و ارزیابی نمی گردد. 2. ایمیل های ارسالی از سوی سامانه نشریات ممکن است به (spam) هرزنامه ایمیل نویسندگان وارد شود لذا نویسندگان از چک کردن این بخش غافل نشوند. 3. این مجله قصد دارد در آینده رتبه علمی پژوهشی را از وزارت علوم کسب نماید. این فصلنامه در وبگاه‌های زیر قابل دسترسی است: www.magiran.com/razavi و www.noormags.ir و www.sid.ir www.civilica.com و www.isc.gov.ir

تاریخچه مجله

این مجله دارای مجوز وزارت ارشاد می باشد و در حال دریافت رتبه علمی پژوهشی از وزارت علوم می باشد.

کانون و حوزه

معارف حدیثی

سیاست دسترسی آزاد

این مجله دستیابی فوری به محتوی خود بصورت آزاد دارا میباشد به این امید که پژوهشی که بصورت عمومی در دسترس باشد موجب تبادل بیشتر دانش در مقیاس جهانی میشود

هیات تحریریه

حجت الاسلام دکترجوادایروانی،حجت الاسلام دکتر حسن خرقانی،حجت الاسلام دکترعلی خیاط ،حجت الاسلام دکترسیدعلی دلبری، حجت الاسلام دکترمحمدابراهیم روشن ضمیر، حجت الاسلام دکتر محمد کاظم طباطبایی، حجت الاسلام دکترمحمدعلی مهدوی راد،حجت الاسلام دکتر علی نصیری،حجت الاسلام دکتر حسن نقی زاده.

ناشر

حمایت کنندگان

منابع حمایت

اخلاق انتشار

نشریات باید درصدد انتشار مقالات علمی – پژوهشی، مسئله‌محور و نوآورانه باشند. نویسنده و افراد فعال در نشریه (سردبیر مجله، اعضای هیئت تحریریه، مدیرداخلی ویراستار و ناشر) باید قوانین و منشور اخلاقی نشریه را قبول کرده و در آن به توافق رسیده باشند. منشور اخلاقی در COPE، راهنمای نویسندگان و عوامل فعال در نشریه است: 1) تصمیم‌گیری‌های نشر و چاپ: قوانین کپی رایت می بایست توسط نشریه رعایت شده و حق افراد در هنگام انتشار محفوظ باشد. 2) تصمیم‌گیری منصفانه درباره مقالات:‌ تصمیم گیری درباره مقالات در هر مرحله ای بدون توجه به نژاد، جنسیت، گرایش جنسی، باورهای مذهبی، قومی، شهروندی و یا فلسفه سیاسی نویسندگان انجام شود. 3) محرمانه بودن اطلاعات: اطلاعات شخصی نویسندگان مقالات برای تمامی افرادی که به آن دسترسی دارند مانند سردبیر، اعضای هیات تحریریه و مدیر داخلی و اجرایی نشریه و سایر عوامل فعال (غیر از نویسنده مربوطه) مانند داوران، مشاوران، ویراستار و ناشر امانتدار باید کاملاً محرمانه بوده و در هر زمانی از آن محافظت شود. 4) رعایت منافع اشخاص: امکان استفاده از نتایج سایر تحقیقات باید با ارجاع دهی و اجازه کتبی و صریح از نویسنده انجام شود. مسؤلیت اخلاقی داوران: 1-کمک به تصمیم گیری هیأت تحریریه مجله در بررسی کیفی، محتوایی و علمی مقالات؛ 2- سرعت عمل در ارزیابی مقالات ارجاع شده به آن‌ها؛ 3- محرمانه بودن اطلاعات مقالات ارجاع شده از سوی نشریه؛ 4- داوری با ارائه مستندات و استدلال‌های علمی و شفاف؛ 5- توجه به منابع استفاده شده در مقاله؛ 6- عدم داوری مقالات با مقاصد شخصی. مسؤولیت اخلاقی نویسندگان: 1- ارائه مقالات به صورت علمی و منسجم، مطابق با استاندارد نشریه؛ 2- ارائه داده های خام مورد استفاده در مقاله در صورت نیاز؛ 3- اصالت مقاله ارائه شده؛ 4- عدم انتشارهمزمان یک مقاله و یا مقاله پذیرش و چاپ شده؛ 5- ذکر ارجاع‌دهی مناسب در متن مقاله و کتابنامه؛ 6- ذکر پشتیبان‌های مالی؛ 7- اعلام وجود خطاهای اساسی در مقاله توسط نویسندگان در صورت مشاهده در هر مرحله از فرایند بررسی آن.